Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

curatare Flotex

recomandari pentru intretinere si curatare Flotex

Garantia producatorului pentru Flotex (mocheta impermeabila) este de 10 ani, dar durata sa de viata este chiar de doua ori mai mare, in conditiile unei intretineri si exploatari corecte.
Pentru o intretinere corecta recomandam curatarea injectie-extractie atat pentru curatarea zilnica cat si pentru curatarea petelor persistente care implica folosirea unor solutii profesionale. Datorita tehnologiei unice de fabricatie a Flotexului, proprietatile si tratamentele sale nu vor fi afectate in timpul si dupa curatarea cu apa prin procedeul injectie-extractie, factorul principal fiind suportul sau rezistent la apa si tratat antibacterian.

curatarea zilnica
Se face cu un aspirator cu perii; in zona cu pete se pulverizeaza putina apa calda (curatarea se face intotdeauna din exterior spre interior); se indeparteaza apa in exces (daca este cazul); mocheta trebuie sa fie complet uscata inainte de a fi circulata.

curatarea ocazionala a petelor rezistente
Petele se trateaza cu detergenti in functie de tipul de pete (prin pulverizare), dupa care se spala cu apa calda cu un aspirator injectie extractie dotat cu perii; mocheta trebuie sa fie complet uscata inainte de a fi circulata.


avantaj

Curatarea se poate face de catre personalul obisnuit, nefiind necesara angajarea personalului de specialitate.

CONSULTANTA SI TRAINING DE SPECIALITATE/ ECONOMISIRE

Cu Dacca beneficiati de consultanta gratuita in ceea ce privesc solutiile tehnice optime pentru curatarea si intretinerea pardoselilor. Va livram prompt produsele de curatare recomandate de producator.

Va oferim training de specialitate in ceea ce priveste cleaningul asa incat veti putea sa curatati si sa mentineti in regie proprie pardoselile.

Astfel nu veti mai fi nevoiti sa externalizati serviciile de cleaning economisind resurse.