Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

Descopera mocheta din lana!

04 iunie 2015

Eleganta. Opulenta. Lux. Acestea sunt atributele de baza ale mochetei din lana, atribute care vor impresiona cu siguranta. Intr-un spatiu exclusivist, atentia la detalii conteaza! Fiecare aspect al unei Incaperi va fi analizat iar imaginea acesteia va fi factorul de diferentiere. Ca atare, si pardoseala trebuie sa impresioneze.
Mocheta din lana va oferi oricarui spatiu de lux un look ireprosabil si confort sporit. Spre exemplu, Intr-un hotel de 5 stele, oaspetii se asteapta la un rasfat total al simturilor iar mocheta din lana Imbratiseaza parca picioarele si le alinta cu moliciunea sa.

De ce sa alegi mocheta din lana?


Mocheta din lana tesuta Axminster este creme de la creme In materie de mochete iar experienta producatorului, Lano, asigura calitatea excelenta.
Lano este o companie de familie, care se mandreste cu faptul ca adopta Intotdeauna cele mai noi tehnologii, care asigura rezultate exceptionale. Standardele de calitate impuse de Lano sunt Inalte si sunt Intalnite cu fiecare mocheta produsa. Cu experienta de peste un secol, producatorul belgian Lano a oferit mocheta din lana de cea mai buna calitate pe Intreg teritoriul Europei.

Calitatea nu cunoaste compromisuri


Durabilitatea, rezistenta, confortul si aspectul care se pastreaza timp Indelungat sunt doar cateva dintre caracteristicile mochetei Axminster.
Datorita procesului unic de tesere a mochetei, In care lana si materiale de sustinere sunt tesute Intr-o singura operatiune, se asigura densitatea, durabilitate si rezistenta mochetei, atribute necesare In spatiile cu trafic intens.

Pentru mocheta Axminster se utilizeaza:

• 80% lana ( din Marea Britanie si Noua Zeelanda, pentru confort)
• 20% poliamida ( sporeste rezistenta)
Datorita faptului ca este folosita aceasta combinatie pentru a tese mocheta, aceasta are si o trasatura impresionanta: contribuie la purificarea aerului prin absorbtia factorilor poluanti si asista reglarea termica prin capacitatea sa de a absorbi sau elibera umezeala In perioade cu umiditate mare sau scazuta, fara a deveni umeda.

Pasiune pentru personalizare


Desi disponibila si In colectii standard, mocheta Axminster exceleaza la capitolul personalizare. Iti poti lasa imaginatia sa zburde pentru a crea mocheta perfecta pentru spatiul pe care Il amenajezi, o mocheta care sa respecte tematica aleasa si care sa completeze frumos spatiul.
Mocheta personalizata se integreaza In conceptul vizual al spa?iului In care este amenajata, atat din punct de vedere al culorilor cat si al designului. Aceasta mocheta Iti ofera posibilitati infinite In materie de design, fara a afecta calitatea produsului. Poti fie sa creezi propriul design fie sa alegi din peste 25.000 de modele. La capitolul culoare, poti selecta nuanta din cele 320 de nuante disponibile sau poti aduce la viata propria nuanta, pentru a te asigura ca se potriveste perfect In proiectul tau de amenajare. Mocheta se personalizeaza cu ajutorul imprimarii sau direct din tesatura.

In ce spatii poti folosi mocheta din lana?


• Apartamente In hoteluri de 4-5 stele
• Sali de evenimente de 5 stele
• Sali de conferinte la nivel Inalt
• Restaurante de lux
• Birouri top management
Mocheta Axminster este alegerea perfecta pentru spatii luxuriante, In care confortul si aspectul reprezinta elemente cheie. Rezistenta sa sporita o recomanda pentru spatii cu trafic intens, curatarea se face cu usurinta iar libertatea creativa pe care o ofera te ajuta sa amenajezi totul conform tematicii stabilite.
Ai utilizat vreodata mocheta din lana In proiectele tale de amenajare?