Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

Modele deosebite de tapet pentru un hotel impresionant

28 mai 2015

  Ai intrat pe usile hotelului. In jurul tau e agitatie si chiar si tu esti pe graba. Vrei sa ajungi cat mai repede In camera, sa te destinzi. Chiar si asa, observi detaliile din jurul tau si frumusetea receptiei te lasa pentru cateva clipe Inmarmurit. Mocheta este superba si atat de confortabila Incat picioarele tale se simt rasfatate. Mobilierul atent ales completeaza atmosfera primitoare. Ridici privirea si vezi cel mai frumos tapet pe care l-ai vazut vreodata. Stii clar ca ai ajuns Intr-un loc unde te vei simti acasa si vei fi tratat cu respect. Un loc In care calitatea este pe primul loc iar clientul este rasfatat.
Si Iti dai seama ca asta vrei sa oferi si tu oamenilor care vor trece pragul hotelului pe care Il amenajezi. O experienta de neuitat, servicii de calitate si un ambient placut. Deoarece prima impresie conteaza, receptia trebuie sa arate impecabil.
Noi am pregatit o selectie de modele de tapet potrivite, care sa impresioneze oaspetii hotelului de la prima vedere si vrem sa aflam care este preferatul tau.
5 modele de tapet pentru un hotel

1. Tapet Corona Flocart


O nuanta Inchisa, cu model clasic este perfecta pentru o receptie eleganta si o tematica ce presupune o cromatica din nuante Inchise. Acest tapet aminteste de hotelurile elegante din vremurile apuse, purtand oaspetii Intr-o calatorie senzoriala In timp.
Combinat cu o mocheta confortabila sau parchet masiv, acest tapet va transforma hotelul Intr-un loc primitor.


2. Tapet Florona Flocart


Pastrand eleganta specifica unui tapet clasic dar cu un plus de modernitate oferit de aspectul unitar, acest tapet este perfect pentru o camera de hotel cu personalitate.O astfel de camera impresioneaza prin aspectul sau clasic si discret. Folosit alaturi de o pardoseala din parchet masiv, acest tapet va insufla personalitate spatiului.


3. Tapet Egina Flocart


Un model In nuante deschise, pentru o camera de hotel plina de viata! Este potrivit pentru un hotel modern, luminos si spatios. Acest tapet aduce un plus de eleganta, iar In combinatie cu o pardoseala din parchet In nuante deschise, va transforma hotelul Intr-o oaza de frumusete.


4. Tapet Santorini Flocart


Modelul aduce un plus de eleganta oferind In acelasi timp un aspect glossy spatiului. Fiind deschis la culoare, va lasa impresia unui spatiu luminos. Poate fi combinat cu succes cu pardoseala din lemn, de nuante calde sau chiar deschise pentru un plus de efect vizual. Acest model de tapet este ideal pentru hotelurile elegante, cu personalitate si care pun accent pe impactul vizual.


5. Tapet Elba Flocart


Incheiem lista de modele de tapet cu unul Inchis la culoare Insa discret. Acesta este perfect pentru o receptie impresionanta sau o camera de hotel scaldata In culori neutre care creeaza dimensiune si adauga un plus de farmec. In combinatie cu o mocheta confortabila, camera ar deveni un loc memorabil pentru oaspeti.
Ti-am oferit variantele noastre preferate pentru un hotel, acum este timpul sa te gandesti ce s-ar potrivi mai bine pentru proiectul tau! Daca esti nesigur, echipa Dacca te ajuta cu placere sa iei decizia adecvata!