Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

Parchetul de stejar, o optiune clasica

26 mai 2015Lemnul ofera oricarui spatiu un aspect inconfundabil si natural. Eleganta sa scoate din anonimat orice incapere, ca atare parchetul ramane una dintre cele mai populare optiuni in materie de pardoseli. Farmecul tipic al lemnului poate fi greu de inlocuit iar multi considera ca eleganta unui loc este strans legata de pardoseala din lemn.

Parchetul din lemn, masiv sau stratificat, este preferat pentru spatii calduroase
, cu look natural iar parchetul de stejar este o optiune viabila. Fiind o esenta tare, stejarul este rezistent in timp si isi pastreaza aspectul iar elasticitatea stejarului este la randul sau, o caracteristica redutabila. Nuantele specifice ale parchetului de stejar completeaza frumos orice spatiu, subliniindu-i eleganta.

Gama variata de modele transforma parchetul de stejar intr-un tip de pardoseala potrivita pentru diferite tematici si diferite spatii, precum cafenele, restaurante, sali de evenimente, spatii de birouri (notari, avocati), hoteluri de 4-5 stele, spatii rezidentiale, etc. Insa alegerea pardoselii reprezinta abia primul pas. Urmatorul este indreptarea atentiei catre un proces esential: instalarea parchetului.

Rezistenta parchetului este sporita daca acesta este instalat corespunzator, cu materialele adecvate. Recomandam ca acest pas esential sa fie realiza de catre echipe specializate, care sa lucreze cu produse din gama profesionala ( sapa, adezivi, amorse, chit, lacuri, etc.) Odata instalat, este important ca parchetul sa fie intretinut si curatat cu produsele recomandate pentru aceste operatiuni, astfel incat pardoseala sa-si pastreze aspectul.

Astazi aducem in lumina reflectoarelor doua tipuri de parchet de stejar: parchetul 1 strip si cel 3 strip. Ambele optiuni sunt adecvate pentru spatiile in care se urmareste un aspect elegant si natural insa designul este cel care face diferenta: