Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

adezivi pardoseli elastice

Adezivul are un rol esential in montarea profesionala a pardoselilor elastice ca atare este recomandat sa optezi pentru adezivi pardoseli elastice de calitate, care respecta standardele impuse de UE.
Acesti adezivi pardoseli elastice trebuie sa ofere suport pardoselii si sa garanteze aderenta acesteia la stratul suport pregatit anterior. Sunt testati pentru aderenta prin realizarea unui Peel Test ( determinat prin incercarea la desprindere).
Priza si dispersie variaza la adezivi pardoseli elastice, la fel si timpul de fixare de aceea este recomandata documentarea cu privire la caracterisiticile specifice fiecarui tip de adeziv pentru a face o alegere potrivita!
522 Eurosafe Star Tack  
Adeziv de dispersie de inalta calitate pentru lipirea umeda, de fixare sau de contact a pardoselilor din PVC, CV, in fasii sau placi, pe suporturi absorbante si neabsorbante. Reactiv termic.
- timp foarte lung de deschidere
- lipire umeda
- lipire de fixare
- lipire la contact
Ambalaj - 13kg sau 20kg
Consum - 220-270 g/m²
 
425 Euroflex Standard  
Adeziv cu fixare rapida, aplicabil pe o singura parte si cu o rezistenta ridicata dupa lipire pentru covoare PVC cu suport mineral, textil sau sintetic. Recomandabil pentru suporturi absorbante. Continut de solvent foarte redus, < 5% conform TRGS 810.
Rezistent la inghet pe durata transportului.
Ambalaj - 13kg sau 20kg
Consum - 350-480 g/m²
 
233 Eurosol Contact   
Adeziv de contact pe baza de solvent cu o putere mare de lipire initiala pentru lipirea suprafetelor la podelele din PVC, elastomer, pluta, linoleum, precum si a sipcilor.
Se intinde foarte usor. Lipire la contact foarte durabila.
Timp de lipire cca. 2 ore.
GISCODE S 6 Substanta periculoasa: Cititi cu atentie masurile de siguranta si dispozitiile pentru substante periculoase. 
Ambalaj - 5,5kg sau 20kg
Consum - 250-300 g/m²
 
509 Eurostar Tex   
Adeziv foarte puternic, de inalta calitate pentru covoare, cu priza rapida si timp de deschidere foarte lung. Pentru lipirea podelelor textile pe diverse suporturi, a podelelor needlepunch si a celor pe suport natural, cu latex si fara materiale de umplutura. Si pentru lipit podele din PVC cu partea inferioara din diverse materiale, pe sape absorbante. Emisii foarte slabe.
Nu contine solventi. 
Ambalaj - 13kg sau 20kg
Consum - 450-490 g/m²
 
 546 Eurofix Multi  
Fixator de inalta calitate, foarte avantajos, pentru o fixare rezistenta a pardoselilor din PVC-CV, cu partea inferioara din flisa si a pardoselilor textile pe sape adecvate absorbante si neabsorbante in sectorul privat. Emisii foarte reduse, nu contine solventi. 
Ambalaj - 3kg sau 13kg
Consum - 100-150 g/m²
 
610 Eurostar Lino LK   
Adeziv de dispersie pentru linoleum in fasii, pentru pluta, pe sape absorbante standard.
Aderenta initiala buna, cu duritate finala mare, usor de aplicat.
Emisii foarte reduse, nu contine solventi. 
Ambalaj - 13kg
Consum - 390-450 g/m²
 
 523 Eurostar Tack EL  
Adeziv de dispersie conductiv, deschis la culoare, cu priza initiala foarte buna, pentru aplicarea pardoselilor textile sau din PVC conductive pe sape grunduite cu 041 Europrimer EL si/sau pe 801 plase de banda de cupru.
Emisii foarte reduse, nu contine solventi.
Ambalaj - 12kg
Consum - 250-350 g/m²