Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

pregatire strat suport

O etapa importanta inainte de instalarea unei pardoseli este cea de pregatire strat suport. Pentru o instalare profesional?, de calitate, pregatirea stratului suport este absolut esentiala.
Trebuie verificat stratul de suport si aleasa rasina, grundul sau sapa adecvata pentru tipul de pardoseala folosit si nevoile specifice ale acesteia si ale spatiului.
Aici gasesti prezentarile diferitelor grundurilor, sapelor sau rasinilor necesare pentru pregatire strat suport precum: 042 Euroblock Turbo, 046 Europrimer Parquet, 026 Euroblock Multi, 021 Euroblock Reno, 044 Europrimer Multi, 071 Europrimer Fibre, 960 Europlan Super, 999 Europlan Basic, 940 Europlan Quick. Ramane doar sa alegi stratul potrivit!
042 Euroblock Turbo  
Grund pe baza de rasina epoxidica gata de folosire, se intareste rapid. Pentru realizarea barierei de vapori la sapele pe baza de ciment si beton cu o umidiate reziduala de pana la 4 CM%, pentru intarirea suporturilor minerale absorbante sau neabsorbante.
Pentru lipirea directa a parchetului cu adezivi pe baza de rasina epoxidica fara aditivare cu nisip.
Emisii slabe, nu contine solventi  
Ambalaj - 11kg
Consum - 100 - 180 g/m²
 
046 Europrimer Parquet
 
Grund in dispersie pe baza de apa pentru adezivi de parchet cu reglarea capacitatii de absorbtie si legarea prafului rezidual la suprafete absorbante. Timpul de uscare in functie de adezivul folosit si capacitatea de absorbtie a suprafetei. Nu contine solventi. Cod de periculozitate D 1
A nu se aplica sub adezivi 1-K si nici sub sape autonivelante
Ambalaj - 10kg
Consum - 80-120 g/m²
 
 026 Euroblock Multi  
Grund monocomponent, gata de folosire, pentru realizarea barierei de vapori la sape pe baza de ciment cu o umiditate reziduala de pana la 4 CM. Inaintea nivelarii nu este necesara o aditivare cu nisip a suprafetei. Izolarea este gata intr-o singura zi!
Nu contine solventi.
Ambalaj - 12kg
Consum - 400 g/m² La izolarea umezelii si 3 straturi
 
 021 Euroblock Reno  
Rasina epoxidica bicomponenta pentru realizarea barierei de vapori, cu umiditate reziduala fara limitare la sapele din ciment si pentru beton.
Se mai poate folosi la intarirea suporturilor poroase, sau sapelor neintarite (care se macina), ca punte de legatura sau aderenta, pentru acoperirea resturilor de adeziv pe baza de apa, producerea mortarelor de fixare si reparatii pe baza epoxidica avand o putere de penetrare foarte ridicata.
Pentru aplicarea sapelor autonivelante peste rasina este necesara o aditivare cu nisip de Quarz 846 granulatie 0,4-1,0 mm cu un consum de 2-2,5kg/m2. pe intreaga suprafata.Timp de lucru deschis cca. 40 de minute, timp de uscare 16 ore. 
Ambalaj - 10kg
Consum - 300-400 g/m²
 
 044 Europrimer Multi  
Grund pe baza de apa pentru suporturi absorbante si neabsorbante. Se poate dizolva cu apa in functie de suport: sape din ciment (1:2apa), sape calciu (1:1apa), ceramica si suporturi neabsorbante (1:1), suporturi din lemn (nediluat).
Nu contine solvent. 
Ambalaj - 10kg
Consum - 50-150 g/m²
 
 071 Europrimer Fibre  
 Primer de prindere rapida
- foarte rapid
- alternativa pentru primerele pe baza de epoxi si poliuretan
Primer monocomponent care inlocuieste agregarea cu nisip de quarz a primerelor ( 021 Reno, 028 Rapid ) si ( 042 Turbo) inainte de turnarea de sapa autonivelanta.
Se poate folosi pentru suporturi absorbante si neabsorbante, suporturi cu asfalt bituminos, placi din conglomerat de lemn, placi ceramice.
Ambalaj - 10kg
Consum - 80-100 g/m²
 
 960 Europlan Super  
 Sapa autonivelanta universala cu tensiuni scazute si duritate finala foarte mare, pentru trafic intens la egalizarea suprafetelor suport de pana la 20 mm, cu aplicare intr-un singur strat. Se aplica cu racleta zimtata sau prin pompare. Se poate adauga nisip de quarz ( 846 quarz) pana la 30% cu granulatie de 0,4 -1,0 mm. ( agregat cu nisip nu se foloseste sub parchet). Numai la interior. La sape cu asfalt grosimea nu va depasi 5mm.
Ambalaj - 25kg
Consum - 1,5 kg/m²/mm
 
999 Europlan Basic  
Sapa autonivelanta universala, fara tensiuni, pentru egalizarea suporturilor minerale, in straturi cu o grosime de pana la 5mm. Se aplica cu racleta zimtata. Numai la interior. Fara emisii. 
Ambalaj - 25kg
Consum - 1,5 kg/m²/mm
 
940 Europlan Quick  
Sapa de reparatii, suporta sarcini foarte mari, cu intarire rapida pentru corectarea si nivelarea treptelor si platformelor, pentru umplerea gaurilor si denivelarilor adanci si pentru formarea canturilor si muchiilor. Se recomanda a se aplica in strat de pana la 50mm grosime. Se poate adauga nisip de quarz ( 846 quarz) pana la 30% la straturi cu grosimi de peste 10 mm. Numai la interior.
Timp de lucru dupa preparare 15 minute.
Ambalaj - 25kg