Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

Cladire de birouri Tradesense, Cluj Napoca

Intalnire cu clientul in spatiul care urmeaza sa fie subiectul amenajarii. Se doreste o mocheta foarte rezistenta la trafic, pretabila pentru spatiile de birouri, in care sunt scaune cu rotile si mobilier divers, calculatoare, etc., iar culoarea trebuie sa fie vie si placuta. Am recomandat mocheta buclata Granit, poliamida 100%, culoare rosu intens. Pe parcursul comunicarilor noastre cu clientul am identificat insa o problema legata de stratul suport: pardoseala existenta era gresie, iar spatiul pe care urma sa-l amenajam era inchiriat. In aceasta situatie speciala, proprietarul spatiului a acceptat amenajarea cu conditia ca gresia existenta sa nu fie deteriorata.
Desi recomandarea noastra standard este ca montajul mochetei sa se faca pe sapa autonivelanta prin lipire cu adeziv pe toata suprafata, in situatia de fata, aceasta procedura de lucru nu a fost posibila.
Tinand seama de toate aceste aspecte, am propus clientului o solutie de compromis: montajul mochetei direct pe gresia existenta, lipirea mochetei pe gresie facandu-se cu banda dublu adeziva (banda nu afecteaza gresia). Lipirea s-a facut in suprafata si perimetral. Aceasta solutie nu este recomandarea noastra standard, insa este o solutie adaptata situatiei in care nu se accepta turnarea sapei autonivelante peste pardoseala existenta, dorindu-se pastrarea acesteia, nealterate.

Sistemul folosit:
  • Stratul suport – cel existent
  • Mocheta tip Granit
  • Banda dublu adeziva
  • Finisaj perimetral – existent
  • Stergatoare profesionale: indoor si outdoor.