Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

Cum am amenajat gradinita Tandarica

Ne ocupam de zeci de proiecte cu aceeasi pasiune si dedicare. Apreciem calitatea si profesionalismul, ca atare acestea sunt aspecte de care tinem cont oricand ne implicam intr-un proiect de amenajare. Asadar ne-am gandit sa iti prezentam si povestile din culise, cu toate dificultatile, peripetiile, deciziile luate si, bineinteles, rezultatul final.
Astazi iti povestim cum am amenajat gradinita Tandarica, din Cluj Napoca, un proiect drag noua, un proiect vesel si plin de culoare.


Te invitam in culisele gradinitei!


Timp de 4 weekend-uri, echipa noastra a lucrat cu drag la reamenajarea gradinitei Tandarica. Deoarece in timpul saptamanii copiii veneau la gradinita, proiectul nostru a trebuit sa se desfasoare doar la sfarsit de saptamana. Zilele acelea au fost foarte lungi pentru echipa noastra, insa nu am dorit sa afectam programul normal de functionare al gradinitei.

Decizii importante in cadrul proiectului


Atunci cand ne implicam intr-un proiect avem decizii importante de luat. Acest proces se desfasoara alaturi de beneficiar, care ne explica cerintele specifice spatiului sau. Noi venim cu solutia perfecta pentru spatiul sau, tinand cont de specificul acestuia si de experienta noastra cu astfel de proiecte.
Pentru gradinita Tandarica am ales sa folosim linoleum 100% natural, anitbacterian, antifungic, o pardoseala adecvata unui spatiu cu multi copii. Linoleumul confera caldura- un alt aspect important pentru copilasi.
In plus, fiind o pardoseala continua intretinerea si curatarea este foarte simpla– e nevoie doar de un mop uscat sau umed. Am propus instalarea linoleumului cu ridicare in scafa pe perete pentru a usura si mai mult munca de curatenie dar si montarea de stergatoare profesionale de interior si exterior la intrarile in gradinita pentru a ne asigura ca umiditatea si mizeria nu ajung in cantitati mari in interior. Un spatiu curat este extrem de important pentru copiii si cadrele care isi desfasoara activitatea acolo.

Un spatiu destinat copiilor trebuie sa emane energie si veselie, de aceea am ales sa folosim Marmoleum in culori indraznete, care sa aduca un plus de culoare si viata locului. Un detaliu foarte important sunt floricelele realizate din linoleum, croite dupa un sablon desenat de noi. Desi a fost o munca meticuloasa si destul de pretentioasa, ne-am dorit sa le oferim copiilor un spatiu perfect pentru ei si orele lungi de munca nu au mai contat pentru noi.


Surprize mai putin placute


Primul pas a fost decopertarea pardoselii existente, un parchet laminat. Desi credeam ca dedesubt vom gasi sapa autonivelanta in stare optima, am avut neplacuta surpriza de a descoperi ca stratul suport era in totalitate neadecvat.
Sapa era denivelata, gaurita si crapata, nepotrivita pentru montarea unui linoleum. Ca atare, aceasta mica surpriza a necesitat remediere. Am decis sa intervenim imediat cu operatiuni de reparare pentru a aduce stratul suport la parametrii standard: un strat nivelat perfect, fara crapaturi, fisuri sau contaminari. Desigur acest lucru ne-a intarziat putin termenul prevazut, adaugand inca doua zile de munca pentru echipa noastra. Din cauza ventilatiei, sapa dintr-o incapere nu s-a uscat corespunzator, intarziindu-ne proiectul cu inca o zi.
Chiar daca am avut parte de aceste mici surprize neplacute, ne-am bucurat enorm la finalizarea proiectului deoarece reactiile copiilor au fost fenomenale! Cu o curiozitate specifica si cu entuziasm cat cuprinde, cei mici s-au aratat incantati de noul aspect al gradinitei! O recompensa pe masura pentru munca noastra!

Aceasta a fost povestea din culisele proiectului nostru la gradinita Tandarica. Speram ca ti-a placut sa afli informatii din spatele cortinelor!