Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

Hotel Royal Classic***, Cluj Napoca

Intalnire cu proprietarii si seful de lucrari. In urma discutiilor s-a optat pentru doua tipuri de mocheta, astfel:
  • Pentru camerele de cazare mocheta City Life - o mocheta saxony, cu suport de confort, uni, structurata, clasa de confort LC4;
  • Pentru holurile hotelului, proprietarii isi doreau o mocheta speciala, care sa dea o nota personala spatiului; desi holurile aveau o configuratie foarte neregulata, am „indraznit” sa le propunem o mocheta cu design personalizat.

Clientul a acceptat propunerea, asadar am trecut la alegerea calitatii de mocheta si a designului:
calitatea de mocheta: Arcade – Halbmond - o mocheta din poliamida, velour, cu suport de confort de 300g, clasa de trafic 33 comercial intens
designul ales – un model de bordura, intre borduri - un crin stilizat cu aceleasi culori ca bordura, iar in afara bordurilor mocheta uni - toate in culorile alese de client.

Provocarea era insa Holul principal: pe langa faptul ca holul era lung de 25m, aproximativ la jumatate, holul se largea intr-un arc de cerc pe o lungime de 6m, ajungand astfel de la o latime de 2,5 m la 4,75 m. Ne-am propus ca mocheta s-o producem intr-o singura bucata, sa nu facem nici o imbinare sau „ajustare” la fata locului, pentru a obtine un aspect cu efect maxim, tinand cont de toate detaliile legate de designul bordurilor, culori si cote, etc. A doua mare provocare a fost transportarea mochetei la etajul 4, avand in vedere ca rola de mocheta are 4 m latime si o greutate de aprox. 200kg, in conditiile in care nu era lift iar casa scarii ingusta. Nu a fost deloc usor, dar reusita ne-a bucurat pe toti!
Pentru toate holurile principale, am comandat role de mocheta individuale si am mochetat fara nici o imbinare! Totul a iesit perfect!
Preluarea frontului de lucru s-a facut in 4 etape, cate un etaj pe fiecare etapa.
La preluarea frontului de lucru s-a constatat ca stratul suport (sapa autonivelanta) la etajul I era friabil, fapt care putea duce la desprinderea mochetei dupa executia montajului, constructorul fiind nevoit sa refaca stratul suport de sapa autonivelanta.
Pentru trecerile de la mocheta-gresie (bai) sau mocheta-mocheta (hol-camere) s-au folosit profile de trecere din aluminiu, argintii – in aceeasi culoare ca si feroneria.

Sistemul folosit:
  • Strat suport: existent (sapa autonivelanta);
  • Pardoseala tip mocheta - Camere: Mocheta structurata City Life cu suport de confort Holuri: mocheta Arcade personalizata cu Crin Imperial si bordura;
  • Suprafata montata - aprox 2400 mp;
  • Adeziv mocheta - Thomsit;
  • Adeziv de contact pentru plinta - Thomsit;
  • Finisaj perimetral - plinta din mocheta surfilata;
  • Profile de trecere - profil din aluminiu de trecere cu diferenta de nivel.