Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

Construieste frumusetea cu pardoseli arhitectura!

Inspiratia conceptului integrat de pardoseli arhitectura!
“Frumusetea creata de om este o manifestare mistica a unor legi nescrise. In lipsa inspiratiei frumusetea ar fi pentru totdeauna ascunsa de noi.” - Wolfgang von Goethe

Fa minuni in cladirea ta cu modelele de pardoseli arhitectura! Noi iti oferim resursele necesare, in timp ce tu poti crea designuri impresionante!Inspiratia e visul care transpune magia frumosului pe fiecare felie de viata, ramanand ca noi sa o gustam. Arhitectul si designerul mijlocesc acest deziderat revelator… prin mana lor noi vedem lumina.
“Aratati-le lumina si oamenii vor gasi calea.” - Ella Bakerdesign & build
Business-ul Dacca fabrica solutii integrate in concept design & build si le ofera “la cheie”; de aceea, relatia noastra cu lumina este primordiala. Lucram indeaproape cu partenerii nostri designeri si arhitecti, carora le asiguram consultanta tehnica suficienta pentru concretizarea proiectelor de succes.
"I want to put a ding in the universe." - Steve JobsArt Deco, Art Nouveau, Arts & Crafts, Asiatic, Casual, Contemporan, Cottage, Country, Eclectic, High Tech, Indian, Mediteranean, Minimalist, Romantic, Toscan Tropical.
“Un design bun este dictat de nevoi si definit de constrangeri si simturi.” - Astik Pant“Orice design reusit, are la baza o poveste si mai reusita.” - Lorinda Mamo