Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

placari pereti

Placarea peretilor reprezinta o noua tendinta in amenajari interioare, fiind o solutie inovativa, versatila si moderna care confera spatiilor in care sunt utilizate un aspect impresionant din punct de vedere vizual. In plus, datorita faptului ca sunt rezistente, placarile de pereti sunt din ce in ce mai populare pentru diferite tipuri de spatii. 
In functie de nevoie si preferinte poti opta pentru placari pereti cu bioclad, placari pereti cu lincrusta, placari pereti cu bambus sau pluta sau trestie de zahar 3D. Aici poti descoperi diferitele posibilitati de placari pereti precum si spatiile in care acestea se preteaza si sa alegi solutia adecvata pentru proiectul tau de amenajare interioara.

placari pereti cu Lincrusta

Adu un look fresh si natural incaperii tale cu ajutorul placarilor pentru pereti cu Lincrusta! Afla mai multe despre acest material deosebit!
detalii

placari pereti cu bambus

 Bambusul ofera un aspect natural si cald oricarei incaperi. Afla mai multe despre cum te poti bucura de placari cu bambus!
detalii

placari pereti cu pluta 3D

 Fiecare produs din colectiile Muratto are o forma si un volum diferit oferind un efect vizual deosebit.
detalii

placari pereti cu parchet

 Elegant si totusi practic, parchetul Haro constituie un fundament impresionant pentru toate zonele locuite dintr-o casa.
detalii

placari pereti cu Bioclad

 Pentru spatiile in care igiena ocupa primul loc, apeleaza la specialisti pentru placari pereti cu Bioclad! Afla mai multe despre aceasta solutie!
detalii

doriti mai multe informatii? contactati-ne: