Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

pvc omogen

Nordstar Evolve este un covor pvc omogen; este o pardoseala extrem de durabila, usor de curatat si intretinut care rezista traficului intens mentinindu-si proprietatile tehnice dar si aspectul initial. Caracteristica sa speciala este tratamentul de suprafata patentat Forbo PUR EVOLVE, ce-i confera duritate si rezistenta in utilizare indelungata. In plus, Nordstar Evolve fiind un covor pvc omogen, structura sa permite improspatarea aspectului suprafetei, prin polisare, an dupa an. Caracteristicile sale tehnice il recomanda pentru orice tip de spatii: office, iar in combinatie cu colectiile Marmoleum se pot obtine efecte deosebite.

Nordstar Evolve ofera o vasta gama de acoperitori PVC omogene inspirate din luminile magice ale nordului, fiecare dintre cele 3 colectii: Lumina, Element si Galaxy avand caracterul propriu.

Lumina

nordstar evolve lumina
Nordstar Evolve Lumina este o colectie placuta de 12 culori suave, fiecare conferand o atmosfera relaxanta si atragatoare.
detalii

Element

nordstar evolve element
Nordstar Evolve Element este o gama sofisticata care ofera o varietate mare de nuante (36) de gri care pot fi combinate cu usurinta cu nuante ...
detalii

Galaxy

nordstar evolve galaxy
Nordstar Evolve Galaxy are designuri functionale in ascunderea mizeriei si o durabilitate ce-i permit pastrarea aspectului chiar si ...
detalii

doriti mai multe informatii? contactati-ne: