Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

solutii-designAlege solutia noastra de design pentru amenajarea ta!


Echipa de specialiști Dacca îți pune acum la dispoziție serviciul de design, pentru a-ți oferi pachetul complet atunci când amenajezi spații hotelire, de birouri, comerciale, educaționale, de sănătate, industrial sau leisure.
Serviciul pus la dispoziție constă în crearea conceptului de design, a proiectului de amenajare interioară și implementarea acestuia. Acest serviciu poate fi oferit pe diferite niveluri de complexitate, în funcție de opțiunea fiecărui client.
Specialiștii noștri identifică și răspund la o plajă largă de nevoi, oferind o gamă largă de soluții din punct de vedere funcțional, estetic, tehnic și de mentenanță. Echipa noastră este formată din arhitect, designer, ingineri responsabili cu execuția, responsabil de marketing și import-logistică.
Pentru toată gama de produse utilizate în proiect, Dacca este importator, oferind astfel avantajuele prețului dar și al experienței obținute prin contactul direct cu producătorii materialelor.

Care sunt pașii de implementare?
 1.  Brief-ul proiectului de design: discutăm în detaliu despre nevoile estetice și de funcționalitate legate de spatiul ce se doreste a fi amenajat. Vrem să aflăm preferințele clienților noștri, stilul dorit si orice alte elemente, pentru a le transpune ulterior în proiectul de design.
 2. Realizarea ofertei pentru conceptul de design si proiectul de amenajare pe baza schitei de concept.
 3. Prezentarea schitelor de design cu 1-2 propuneri în termen de circa 2 săptămâni de la acceptarea ofertei și semnarea contractului.
 4. Identificarea materialelor pentru: suprafețe orizontale, verticale, mobilier, corpuri de iluminat, decoruri.
 5. Prezentarea variantei finale 3D și elaborarea planșelor tehnice cu detaliile aferente, în termen de cca 3 săptămâni de la acceptarea conceptului de design.
 6. Implementarea proiectului pe stadiile contractate.
De ce să apelezi la specialiștii Dacca?
 1. Experiență: ca specialist in sisteme pentru pardoseli si pereti echipa noastră a realizat sute de proiecte din domenii variate (hoteluri, spații de birouri, spatii comerciale, restaurante, instituții publice, sedii administrative, rezidențial, etc), punând în fiecare personalitatea solicitanților. Așadar, orice soluție estetică și funcțională e susținută de experiența tehnică a specialiștilor noștri.
 2. Încredere: suntem la curent cu cele mai noi, versatile și puțin convenționale materiale folosite în amenajările interioare.
 3. Calitate: soluțiile sunt durabile, sănătoase, ignifugate, pretabile la pardoseli incalzite, se curăță și se întrețin ușor.
 4. Fără stres: echipa noastră se va ocupa de întreg proiectul, de la concept până la finalizare. De aceea, vei fi eliberat de stres și vei fi tinut la curent cu evoluția proiectului.
 5. Consultanță: te ajutăm să faci cele mai bune alegeri din punct de vedere al raportului calitate-preț si iti sugeram furnizori.
 6. Pasiune: punem suflet in tot ceea ce facem si acest lucru se vede in calitatea si unicitatea proiectelor noastre. Iată o parte din acestea:

Pentru a citi o parte din poveștile proiectelor noastre, click aici.

Contactează-ne pentru a discuta despre pașii pentru amenajarea viitorului tău spațiu de vis!


tel: 0364-109-987
mobil: 0730-616-992

e-mail: office@dacca.ro